| De eiwittransitie is een term die steeds vaker wordt gebruikt in gesprekken over de toekomst van voedsel. Het gaat over de verschuiving van...
Lees verder| Wat mijn stage bij Ekomenu zo fijn maakte, was de variatie in het werk. De ene dag zat ik achter mijn laptop voor onderzoek, de andere dag s...
Lees verder| Plantaardige eiwitten staan steeds meer in de schijnwerpers als een gezond en duurzaam alternatief voor dierlijke eiwitten. Of je nu vegetar...
Lees verder| Hee, ik ben Tariq en volg de Bachelor International Food & Agribusiness aan de HAS Green Academy in 's-Hertogenbosch. Het afgelopen halfjaar...
Lees verder| Het gezelligste moment van de dag is misschien wel als je allemaal aan tafel zit. Iedereen is klaar met werken, school en spelen en neemt ev...
Lees verder| “Dat lust ik niet!” Komt dit je bekend voor? Gezellig eten met jonge kinderen is soms een hele beproeving. Met deze handige tips wordt het w...
Lees verder| Samen koken met je kinderen is een geweldige manier om je kinderen gezond te leren eten. Deze tips in de keuken gaan je zeker helpen. En ga...
Lees verder| De kerstdagen staan weer voor de deur met hopelijk veel gezelligheid, lekker eten en mensen om je heen die je liefhebt. De kerstboom versier...
Lees verder| Wil jij ook lekker relaxed aan tafel met je kinderen? Ga dan in januari met ons mee op smaak expeditie. Wij ‘bezoeken’ veel verschillende la...
Lees verder| De winter is een seizoen vol comfort en gezelligheid, en wat past daar beter bij dan gerechten gemaakt met heerlijke wintergroenten? Deze gr...
Lees verder