| De eiwittransitie is een term die steeds vaker wordt gebruikt in gesprekken over de toekomst van voedsel. Het gaat over de verschuiving van...

Lees verder
Lees verder

| Wat mijn stage bij Ekomenu zo fijn maakte, was de variatie in het werk. De ene dag zat ik achter mijn laptop voor onderzoek, de andere dag s...

Lees verder
Lees verder

| Plantaardige eiwitten staan steeds meer in de schijnwerpers als een gezond en duurzaam alternatief voor dierlijke eiwitten. Of je nu vegetar...

Lees verder
Lees verder

| Hee, ik ben Tariq en volg de Bachelor International Food & Agribusiness aan de HAS Green Academy in 's-Hertogenbosch. Het afgelopen halfjaar...

Lees verder
Lees verder

| Het gezelligste moment van de dag is misschien wel als je allemaal aan tafel zit. Iedereen is klaar met werken, school en spelen en neemt ev...

Lees verder
Lees verder

| “Dat lust ik niet!” Komt dit je bekend voor? Gezellig eten met jonge kinderen is soms een hele beproeving. Met deze handige tips wordt het w...

Lees verder
Lees verder

| Samen koken met je kinderen is een geweldige manier om je kinderen gezond te leren eten. Deze tips in de keuken gaan je zeker helpen. En ga...

Lees verder
Lees verder

| De kerstdagen staan weer voor de deur met hopelijk veel gezelligheid, lekker eten en mensen om je heen die je liefhebt. De kerstboom versier...

Lees verder
Lees verder

| Wil jij ook lekker relaxed aan tafel met je kinderen? Ga dan in januari met ons mee op smaak expeditie. Wij ‘bezoeken’ veel verschillende la...

Lees verder
Lees verder

| De winter is een seizoen vol comfort en gezelligheid, en wat past daar beter bij dan gerechten gemaakt met heerlijke wintergroenten? Deze gr...

Lees verder
Lees verder